Saturday, August 17, 2019

KB 10012 : Jak na webové stránce zobrazit účastníky akce?

Akce z rezervačního systému FlexBook je možné na webových stránkách zobrazovat pomocí komponenty flbEventDetail viz. dokumentace  https://flexbook.gitbook.io/integracni-manual/javascript-komponenty/flbeventdetail

První co potřebujete znát je interní ID akce (eventId). To najdete v back officu FlexBooku tak, že si v akcích najdete požadovanou akci a najedete myší na číslo řádku akce. Viz. screenshot.


Budete-li chtít zobrazit pouze účastníky a žádné další informace o akci nezobrazovat, pak použijete v parametru renderText jedinou volu a to je attendees. Níže je příklad zobrazení účastníků akce pomocí komponenty flbEventDetail.

 <div id="flexbook_ucastnici">&nbsp;</div>  
 <p>  
 <script>// <![CDATA[  
 flbInit('https://www.flexbook.cz/ajax.php', @@PROVIDER_ID(), [  
 {   
  type: 'flbEventDetail',   
  placeHolder: 'flexbook_ucastnici',  
  params: {   
   language: 'cz',  
   eventId: 52974,   
   renderText: ['attendees'],  
   backButton: 0,   
   format: { datetime: 'd.m. H:i:s', time: 'H:i' },  
   attendeeTemplate: '<div>@@FIRSTNAME @@LASTNAME</div>'  
  },   
 }  
 ]);  
 // ]]></script>  

POZOR! Z důvodu ochrany osobních informací (nezobrazování osobních informací účastníků volně na internetu) se účastníci akcí standardně zobrazují pouze uživatelům přihlášeným do front-endové části rezervačního systému FlexBook (viz. komponenta flbProfile). V případě, že chcete osobní informace účastníků zobrazovat na internetu jakémukoliv návštěvníkovi vašich webových stránek, pak je to možné nastavit vback officu FlexBooku u konkrétní akce v záložce "Nastavení pro frontend". Viz. screenshot.




No comments:

Post a Comment