Friday, August 9, 2019

KB 10011 : Jak si zaintegrovat FlexBook do webové prezentace vytvořené ve WordPresssu

Máte-li vytvořené stránky pomocí redakčního systému WordPress, pak si do libovolné stránky můžete vložit FlexBook komponentu, která při zobrazení příslušné stránky dynamicky vygneruje požadované komponenty s aktuálním obsahem z rezervačního systému. Integrace se dělá pomocí JavaScriptu.
Poslední novinky ohledně integrace FlexBooku do Wordpressu najdete v integrační dokumentaci zde
První věc kterou musíte udělat je vložit do WordPressové šablony dva scripty, které zajistí integraci mezi redakčním systémem WordPress a rezervačním systémem FlexBook. Viz. obrázek níže.



Do příslušné WordPressové stránky vložíte požadovanou FlexBook komponentu pomocí scriptu v jazyce JavaScript. Viz. obrázek níže.


A výsledkem integrace je níže uvedená integrace kalendáře zdrojů s tagem 'paddleboard' do webové prezetace, na které si internetoví uživatelé mohou dělat rezervace na vybrané zdroje. Viz. obrázek níže.


Podobnou integraci je dobré si nechat udělat od Vašeho WebMastera, který najde detailní postup integrace FlexBooku v dokumentaci na adrese https://flexbook.gitbook.io/integracni-manual/. Kapitola o integraci s CMS WordPress je dostupná na adrese https://flexbook.gitbook.io/integracni-manual/javascript-komponenty/integrace-s-redakcnim-systemem-wordpress

S komplikovanější integrací si Váš WebMaster může nechat poradit od podpory FlexBook. Nemáte-li vlastního nebo nasmlouvaného WebMastera, kontaktujte nás a my Vám doporučíme některého z našich partnerů, který má zkušenosti jak s WordPresem tak s rezervačním systémem FlexBook.

1 comment: